Letní den

Letní den

Letní den

 

Máchův Máj probudil se v nás

Když jsme šli údolím v ten čas

Hrdličky vrkali, mraky pluly

My v trávě se sladce milovali

Pak mraky zčernaly

Přišel hustý déšť

My loukou uháněli

Smích na svých rtech

Život nádherný je

Když člověk miluje

V ten správný čas

Co Máchův Máj probudil v nás

A borový zaváněl háj

Autor Aramgad, 01.05.2021
Přečteno 174x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Veršotepec, Donne, Iva Husárková, Psavec, Marten, jenommarie, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...mám rád jarní máj i Máj...ten romantický horror o lásce...;-)

01.05.2021 16:47:21 | Marten

to jsem ráda,že nejsem sama :-)

01.05.2021 19:16:17 | Aramgad

Láska v máji
pocity více a více zrají **ST ;)

01.05.2021 13:20:05 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí