Láska k neplnoletému chlapci

Láska k neplnoletému chlapci

Tvoje tělo je chrám dokonalosti.
Jaký to musí být pohled, když se svlékáš a vcházíš do sprchy.
Každá kapka je na všech údech Tvého těla.
Stojíš nahý před zrcadlem a pláčeš, protože jsi ztratil srdce.
Já stojím u zrcadla nahá a pláču, protože se nenávidím.
Mé alabastrové tělo je poseto ranami,
všechny jen obtěžuji.
Já a lahvička rivotrilu jsme nerozluční kamarádi.
Bojím se smrti, ale zároveň mě fascinuje.
Chtěla bych se Tě dotýkat, dívat se Ti do očí a prohrabávat se v Tvých kučeravých vlasech.
Chtěla bych se s Tebou ponořit do vany a nikdy už se nevrátit do reálného světa.
Chtěla bych Ti kousat krk takovým způsobem, že nebudeš schopný stát na vlastních nohách.
Líbání s Tebou je něco tak nadpozemského.
Nenávidím své Tělo natolik, že ani manželovi nedovolím se mě dotýkat.
Měla bych zemřít za tento hřích, ale Ty bys měl žít, protože na světě existuje miliony žen, které nejsou vdané.
Žárlím na Tebe a nejraději bych Tě viděla jen se mnou.
Jsme Ty a já.
Autor MájaKoubová, 03.05.2021
Přečteno 229x
Tipy 6
Poslední tipující: Kaj, Iva Husárková, Dája K, Lighter
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi to

28.05.2021 14:58:05 | Kaj

Konečně něco o reálné Lásce. Jen jestli to není nezákonná láska. Jestli ten milenec není ještě přímo pod zákonem...

03.05.2021 13:08:02 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí