Chci...

Chci...

Anotace: Zamilovala jsem se, ale něco mi říká, že nic nebude. Láska je hold zlá, alespoň v mém případě... Je to třetí kluk a já doufám, že si uvědomí to co já...DOUFÁM...

Máš oči plné tajemství,
máš ústa plná slov.
Mezi námi je jen přátelství,
a moudrost dvou pálených sov.

Nevím co chceš Ty,
ale vím co chci já.
Máš tak krásné rty,
a ty chci líbat já.

Chci být s tebou napořád,
bát se, plakat, usmívat.
I láska má svůj pevný řád,
chci tvé tělo zulíbat...
Autor Luďka, 23.03.2005
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí