Rozhřešení

Rozhřešení

Ciferníku čísla schází,
když měří etapy bytí.
Žádný symbol nenachází,
detail který osud chytí.

Srdce, lety, pády
léčba rosy na duši.
Někdy čelem jindy zády,
kdy co přijde netuším.

Jenom jedna jistota,
kořen v hloubce duše má.
Radost z útrap života,
láska ta mi vždycky dá.

Se svítáním tvojí tváře,
ztrácí se chlad temnoty.
K rozhřešení bez faráře,
mám v tobě žití hodnoty.
Autor petrzal, 04.05.2021
Přečteno 153x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Květka Š., praetorian, Vivien, Psavec, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A je rozhřešeno. Pěkné pomazání. Když se láska dívá...

05.05.2021 11:38:41 | Vivien

Je dobré to mít vyjasněné... "se svítáním"*

04.05.2021 13:34:10 | šerý

ST. Super krásné.

04.05.2021 11:47:07 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí