Ke Královně Chmur

Ke Královně Chmur

Anotace: ... ..

na haciendu vyhoštěných múz
jsem klesl nocí vykostěn
a plazen sivým sykotem
budu za chvíli pouštěn drakem
ale nemusíš se bát

drak je jenom papírový
s černým rámečkem
od spolku přátel křížů
v žehu falešné srdečnosti
páru slov
u sni

a tak i já už brzy
v kráse bílého máje
šťastným andělem ve větru
uschlým šustivým citem
umilován popelem
na druhém břehu
poletím
k nebeské nirváně tak vysoko nasmát báseň
že okno růžových slz princezen
se sesype vřískotem ticha
na mou duši
Autor J's .., 05.05.2021
Přečteno 130x
Tipy 15
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, šerý, Vivien, CORONATION, Luky-33, mkinka, enigman, petrzal
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvoST :-))

06.05.2021 03:59:37 | Iva Husárková

Uf, ta je opravdu chmurná. A nejvíc, umilován popelem ...

05.05.2021 11:49:14 | Vivien

draky mám rád živý...

05.05.2021 09:28:16 | enigman

Mě so to líbí - pokaždé mám jiný pocit když to čtu.

05.05.2021 09:25:13 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí