Zasloužím si shořet v ohni pekelném

Zasloužím si shořet v ohni pekelném

Slzy štípou jako kaktus stojící na okně mého pokoje.
Slyším její smích, dívá se na film.
Kdo se dnes směje filmu?
Co je dnes k smíchu?
Směšná jsou má slova plné nářku a bolesti.
Rozpadám se jako stůl, u kterého teď píši.
Až doslouží, vyhodí ho ven.
Plameny svíce hoří, oheň mé duše pomalu zhasíná.
Zradila jsem nevinného člověka.
Stydím se za své chování,
Miluju jen jednoho,
podvádím jen jednoho.
On odpouští.
Nevím kdo jsem,
nevím co dělám,
ale nechci to dělat.
Vzpamatuj se!
Já odcházím,
on zůstává.
Já podvádím,
on zůstává věrný.
Zasloužím si shořet v ohni pekelném.
Autor MájaKoubová, 05.05.2021
Přečteno 196x
Tipy 5
Poslední tipující: Měsíčník, Iva Husárková, CORONATION, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

k smíchu je toho pořád hodně občas se směju i sám sobě...

05.05.2021 09:17:34 | enigman

Všechno má svůj důvod i když jej třeba nevidíme. Pravda ale je že slzy jiných pro nás zůstávají na duši jak znamení na věky :-(

05.05.2021 09:12:41 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí