1#

1#

Jak to vlastně začalo. Je to tak strašně dávno.
Oba čistí introverti, stačilo nám málo.
Prohodili první větu, začalo to klapat.
Přesně v tu chvíli, musím si tě získat!
Cítil to co ještě nikdy, tak proč říkáš "musím jít"?
Tak co jsem měl dělat, nechtěl tě nechat odejít...

Nechtěl jsem to nechat jak to je, takže? kdy máš čas?
Tak prej zítra po škole, můžeme dát sraz.

Měla si nějaký zpoždění, nedala si vědět.
Roztřepaný kolena, když jsem tě v dálce viděl.
Těšil jsem se na tebe, jako malý dítě.

Přišla si a obejmula, já si dělal naděje,
když v tom si se omluvila "řešila jsem něco s přítelem".
Tak to trochu zabolelo, můj první friendzone.
Přestal si dělat naděje a nechal to vše zmrznout.
Autor NPPPP, 08.05.2021
Přečteno 166x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí