Bolavá

Bolavá

Anotace: ...promiň stále mi to nejde...

V pozlátku obalen ,

přítomné chvíle,

ve své štole zavalen,

bez tváře milé...

 

Pod maskou radosti,

jen bol zhluboka dýchá, 

a ránu z milosti 

nechce mi dát ani má pýcha...

 

Zvolil si rozume tuhletu cestu,

však kdo se ptal alespoň jedinkrát mě? 

když na mě si hodil z oceli vestu,

jen s dovětkem" Ať klidně si řve"...

 

Kazdičké ráno se zas dýchat učím

a s každým výdechem ,snažím se nadechnout,

snad samozřejmé to bude jednou tuším 

Snad dříve než budu moct naposledy vydechnout...

 

Každický den přesto žehnám

a děkuji Bohu ,že můžu tu žít ,

že krásnější okamžik v životě neznám 

než smět se vedle TEBE probudit...

 

A tak si přetáhnu zase tu masku

a třeba nebudu jednou předstírat, že skutečně žiji

a dostanu odpověď třeba na otázku 

a ne znova další alergii...

 

 

 

Autor chalcedon, 14.05.2021
Přečteno 188x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Essa, Iva Husárková, Psavec, šerý, Klára Němcová, jenommarie
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St. Přeji hodně dobrých nádechů.

17.05.2021 07:09:22 | mkinka

Jen bolestí rosteme, to dávno víš, můj milý,
tak znovu požehnej každé přítomné chvíli,
ať se mnou či beze mne, je život tak vzácný,
svou láskou každému učiň jej krásný.

Ať smysl má ta bolest prožitá...

16.05.2021 20:47:58 | Lili Starr

Děkuji moc

14.05.2021 19:00:38 | chalcedon

Někdy ta ceSTa trvá
a čas opět sílu dodá
bude a stane se..vše jak být má. ;)

14.05.2021 18:36:46 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí