Láska Jako Neslyšná Nebáseň

Láska Jako Neslyšná Nebáseň

Anotace: ... ..

rozmlácená kytara
hrající deštěm
omotala strunu bluesovým veršem
a strhla mě s sebou
kobylkou smutku
u bezeslabičného banánku
jenž se chtěl připojit v rozkroku
rozpáleného adaptéru
který by ji nejradši pověsil na tón
a rozhoupal akordem
kapelu pomeranče
leč nekompatibilní zásuvce
z níž vyletěla bohužel
jen hluchá nebáseň
o pošetilém pěvci
-
a podtónem ozvalo se pouhé
žaluj si to srdci
že už se hudbou nemodlíš

dělal jsem že to neslyším
a ona na mě začala padat múza
naštěstí
jsem jí i tentokrát utekl sem
a tak je to tu
Autor J's .., 14.05.2021
Přečteno 118x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Iva Husárková, šerý, Tomcat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí