Svatební

Svatební

Když prstýnek na prst ti dám,

už nebudeš mít pocit, že jsi tady sám.

Jsme na vše spolu, je z nás teď pár

a společný život lehce změní se nám. 

 

Společné chvíle tak rychle plynuly,

a celkem hodně z místa jsme se pohnuli. 

Teď máme svůj dům,své sny i rodinu

proto doufám,že lásku k vám vezmu si i do hrobu.

 

Dlouho jsme žili jenom tak po boku,

nyní náš vztah bude mít  větší hodnotu.

Naše jména v jedno se spojí,

a dál budeme plout stejnou lodí.

 

Už necítím chlad

a nevidím tmu.

Nemám ani strach

to pro nás teď Žiju. 

 

Jsem tvoje královna

a ty jsi můj král.

Cítím se poctěna,

že právě mě jsi si vybral.

Autor Blondý, 16.05.2021
Přečteno 163x
Tipy 5
Poslední tipující: Alala, MrPterodaktyl, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A co časy před polibky, než v lásce navlékli cti prstýnky?

16.10.2021 23:14:56 | MrPterodaktyl

Možná se tu někdy objeví. :)

02.11.2021 07:36:31 | Blondý

to je krása :) věřím,že jednou najdeš svého ženicha :)

16.10.2021 23:00:52 | Petr27

Děkuji :)

02.11.2021 07:36:54 | Blondý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí