Karma Trik

Karma Trik

Anotace: Ženy prahnou po zlích mužích... BTW: text, který bude brzy i zhudebněn (květen/červen) :)



Viktor Král - Karma Trik

Bylo by na čase chovat se  jako Parchant,
když vidíš holky, jak je tahle role nadchla,
Nejdříve si stěžují a pak dělají to naschvál,
takže v autě Fuck – a potom nazdar.
a Nevím jak bych to dál napsal,
Hrajou si s kočičkou a ty jsi na mě jako na psa,
Vyhrává ten, co snahy málo nacpal,
Zatím co já buduju, Ty za mnou frézuješ novej Asfalt.

 

A najednou hotovo raz dva tři,
asi s Tebou život málo vyjebal, tak nastav řiť,
a  kdyby ti to bylo málo, tak nastav Ksicht,
Všechno podle přání, přijedu jak taxik,
Načtená teorie, ve výsledku záleží na  praxi,
Na tohle tvoje chování  jsem astmatik,
předepisuješ mi lék na bolest jak praktik,
Ale dobře víš, že je to šach mat – Karma trik.


Bylo by na čase chovat se  jako Parchant,
když vidíš holky, jak je tahle role nadchla,
Nejdříve si stěžují a pak dělají to naschvál,
takže v autě Fuck – a podruhý nazdar.

Autor Poetik, 18.05.2021
Přečteno 155x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Queen of ocean
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí