Klub duševních rváčů

Klub duševních rváčů

Anotace: Společnost (obrazně) nabitých nosů i rozpálených srdcí vždycky ocení trochu ledu. Pro všechny duševní masochisty a něžný slovní násilníky.

Už mě to nebolí
tak jako kdysi.
Prý jsi si skicoval zas novou paní.
Lhaní si
Do kapsy
Už žádný kolapsy.
S krví se mísí
a znova to zkusí:
Tekutý dusík
z tvých horečných dlaní.

Už mě to nebolí tak jako loni.
Voníš a praskáš, můj vnitřní led v kafi.
Zas léto?
Přejde to.
Tonik
a risretto.
Mezcalem stíráš mi ze tváří grafit.

Už mě to nebolí tak jako naposled.
Jediným dotykem rozbils mi duši.
Obrazně.
Bez bázně
na pohled překrásně
stéká mi z hrudníku
Akvarel s tuší.

Už mě to nebolí tak jako včera.
Éra dní boxera
z žeber se dere.
Duševní akrobat
bere si akorát
košilku utkanou
tvým prstem z šera...
jenom co povolí.
Už mě to nebolí.

Už mě to nebolí.
Jen pořád sere.
Autor Sam&ntha CH.Camberly Way, 19.05.2021
Přečteno 149x
Tipy 6
Poslední tipující: myší královna, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

paráda krása skvoST :-))

20.05.2021 03:49:51 | Iva Husárková

sraní prospívá pohybu střev, ale když se to s ním přehání, praskne řiť. Tak se nech pro milost boží vysrat i ke své spokojenosti ;-)

19.05.2021 08:32:34 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí