Královna ledu

Královna ledu

Anotace: ....

/zima/
/led/
/tma/
s půlnocí
/z ledu/
přichází královna ledu.

královna
/v zajetí/
z ledových šatů

jak jen prahne
/po trošce/
lidského tepla
/lásky.../

čeká na pravou lásku,
která ji zahřeje...
/..v srrdci/
a vysvobodí...
/...z ledové moci/
rozepne jí šaty
/ledové/
zahřeje ji...
/...tělem.../
..srdcem
/miluje ji..../
Autor Zayo, 14.03.2007
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí