Hrdličky

Hrdličky

Anotace: ....

Ze stromu na strom
přelétají hrdličky
sedají si k sobě,
na stejné větvičky.

obě bílé
/rozdílného pohlaví/
prožívají krásné chvíle
/...zamilování.../

schyluje se k večeru
/západ slunce.../
/pozorují/
/milují/

s prokletím tmy
a nočních děsů
hledají svá hnízda
/domy/

/v potencionálu/
brzkého setkání
/na jedné z větviček/
ukončí své hledání...

naleznutím sami sebe
v srdci toho druhého.
Autor Zayo, 14.03.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí