Voňavá

Voňavá

Anotace: ...je tvá duše lásko..

Já cestoval jsem napříč všemi věky 

a s nepravostí častokrát se bil,

já prošel mosty a přebrodil řeky,

abych jedenkrát tě aspoň políbil...

 

Já děkuji TI  lásko za TVOU duši, 

Ona je pro mne voňavou zahradou 

a v celém vesmíru, jen srdce pro tvé buší, 

já  jsem Tvým Adamem a ty Evou mou...

 

Tvá láska byla ve mě od počátků ,

Tvůj dotek  jiskru zapálil 

a možná zdá se, že se známe jen pár pátků,

však nejeden svůj život jsem s Tebou žil...

 

Já děkuji TI lásko za TVOU duši...

 

My známe se už vlastně od zahrady, 

kdy Bůh nám prvně lásku ukázal, 

Tu chvíli nejkrásnější...Jeéé ty jsi tady

já už od počátků jsem tě miloval ...

 

Já děkuji TI lásko za TVOU duši, 

ona je pro mne voňavou zahradou 

a v celém vesmíru jen srdce pro tvé buší, 

já jsem Tvým Pavlem a TY Lenkou mou...

 

Bože tak nádhernou...

Autor chalcedon, 21.05.2021
Přečteno 222x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, Vivien, Marten, mkinka, Klára Němcová
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pěkný mýtus...až na to vyhnání ze Zahrady lásky...;-)

21.05.2021 17:07:13 | Marten

Ačkoliv se známe od zahrady,
souzeno nám není společnou cestou jít,
tak jen díky za to krátké teď a tady,
tepem lásky budou dál nám srdce znít.

21.05.2021 10:52:55 | Lili Starr

ST. Hezké.

21.05.2021 10:46:52 | mkinka

Tak ať Vám to vydrží Pavle a Lenko :o) Takové věci se mají opečovávat a pracovat na nich dál. Jinak jsi vystihnul to, co jsi měl asi v úmyslu, cítím to :o)

21.05.2021 09:54:49 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí