Mraky

Mraky

Anotace: ...jednou se rozplynou

Skočit si do mraků,
pro těch pár zázraků.
Obléct si košili,
ušitou za chvíli
z lásky a štěstí...

co nám budoucnost věští?

Zármutek ,toho není nikdy dost,
a slzy a radost
a smích a smutek
a jak nám ten život utek...

Dotkni se světla,
až na konci světa,
kam paprsky nás dovedou
a nás city zas svedou...

...svedou nás na scestí,
už žádné neštěstí
a žádné loučení,
nic už se nezmění...

...jen to co uvnitř nás je,
jen to co uvnitř nás vzdoruje…

Popustit uzdu zázrakům,
rozběhnout se k těm mrakům,
které duši nedusí
a plakat se nemusí.

Pro úsměv motýlí,
srdce se už nemýlí.
Zašité rány se zhojily
a zrady jako by už nebyly...
Autor slečna Jůlie, 14.03.2007
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná taky v básních unikám ke slunci do moře na dno ... :)

14.03.2007 19:37:00 | Chonglee

Opravdu moc krásný..

14.03.2007 19:12:00 | Jean89

také bych chtěla "utéci". velice pěkné

14.03.2007 18:08:00 | svacinka.A

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí