Umřela..

Umřela..

Anotace: ...

Ztratila sem se v páru,
zůstalo tu utrpení,
udusil jsi všechnu krásu,
už nevěřím v krásné snění...

Věřila jsem v nás dva
v naší lásku,plánování,
zůstala však jenom tma,
a vzdechy prázdného milování...

Utekla jsem před tebou,
před tvojí láskou,
pře krásnou něhlou,
už nejsem tvojí kráskou...
Autor Lukika, 23.03.2005
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí