Tajně

Tajně

Anotace: ubcas kazdy po taji sni

Tajně se ti dívám do očí,
po tmě,když nic netušíš
občas touha křičí,
ale,potichu ať nic neslyšíš.
Tajně se mi zdáš,
když večer usínám,
skrývám se,tohle znáš,
bojím se když se usmíváš.
Tajně na tebe myslívám,
uděl nebo trest,
paprsky slunce nevnimám,
není to doufám lest.
Tajně křicím po doteku,
po pouhém okamžiku,
nejsem jeden z fanatiků,
jsem otrokem sveho snu.
Tajně se osudu ptám,
o čem to všechno je,
co tu vlastně hledám,
ať už to zkoncuje.
Autor Héďa2, 14.03.2007
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké .-)))

11.05.2007 22:45:00 | Tereén

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí