Zavolám - Napíšu

Zavolám - Napíšu

Anotace: druhá spolupráce s Bárinkou, posuďte sami, jak se dílo zdařilo

 


Viktor K. ft Bárinka – Zavolám Napíšu
 
 
Napíšu, zavolám, co děláš dnes,
Dáme Gymnastiku, co na to tvoje páteř,
Vlastně je mi to jedno tohle zvládneš,
Prostě chci jen jebat, co nechápeš
Napíšu, zavolám, co děláš dnes,
Dáme Gymnastiku, co na to tvoje páteř,
Zavolám, dojedu až dodělám Cash,
Jestli ti nevoní pravda, bude nářez.
 
 
Lhala bych, kdybych řekla že na tebe nečekám,
Kdykoliv zavřu oči, pevně tě objímám,
A tady v tichosti stojím, dívám se na tebe,
Probouzíme se spolu, ale nic z toho nemívám.
Je to láska nebo jen sex?
To vysvětli mi beze slov,
Zvedáš mě ze židle, jak Benchpress,
Tak Ty teď vem veslo.
 
 
Když volám Tvý číslo, myslím na Eskort,
Jak klečíš na zemi s obojkem bez pout,
Vidím, jak se Ti chtíčem očička lesknou,
Těším se na tvojí práci – na Best Blow.
Když mě zase vidíš, tak se po mně sápeš,
Po mým těle slídíš, v kruhu skončí má věž,
S Láskou na mě nechoď, co na tom nechápeš,
Já to rozhodně nebudu, kdo si tady zlomí páteř.
 
Každý den když se probouzis,
chceš moji (doplň si) víc a víc.
Chceš mé nehty ve tvých zádech.
Chceš mě slyšet, výdech, nádech..
Dva culiky jako řídítka.
Chlapče tohle už není dětská povídka.
Nezdám se ale až skončíme,
budeme potřebovat nosítka…


Je to super příběh, super žhavá povídka,
po noci s Tebou, Já potřebuji chodítka,
Noc s Andělem, když jsi mi hrála jak Vyhlídka,
Jsem z toho Dead, asi potřebuji šlofíka.
Napíšu, zavolám, co děláš dnes,
Dáme Gymnastiku, co na to tvoje páteř,
Zavolám, dojedu až dodělám Cash,
Nevolám – Nepíšu - Proč? – Ty nechápeš….

 

Autor Poetik, 28.05.2021
Přečteno 210x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moooc povedené

28.05.2021 14:01:15 | Alice Ptáčková

Převelice děkujeme :) snad z toho bude každoroční tradice :), možná to bude i častěji než jednou za rok :)

28.05.2021 23:01:37 | Poetik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí