Ve spárech anděla

Ve spárech anděla

Anotace: Mému muži, mé životní lásce

*ve spárech anděla*

Vím, jak nemáš rád
mé slaďoučké řečičky
a toužíš po klidu,
jež nedostáváš.

Tak vtíravě vnímáš
mé vynucené polibky,
a přesto vím,
že líbím se ti i v pyžamu.

... s drdolem na hlavě ...

Já cítím, já vím,
že nedělám dost,
to na Tobě leží...
ta tíha našeho mikrosvěta

Jsi princ na bílém koni

Vidím Tvou touhu,
někdy od všeho utéct
užívat život
jinde a jinak

A přesto...
stále se vracíš
s laskavým dotekem
pro mou tvář...

při kterém cítím se...
jako ve spárech anděla

Miluji všechno,
co mi dáváš
a mnohdy
nedostáváš zpět

Miluji, když můžu
se učit
Tvou anatomii
nazpaměť

Miluji Tebe
mou životní lásku
s Tebou tak ráda
se cítím
jako ve spárech anděla ... ♥️
Autor Jajja, 02.06.2021
Přečteno 233x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, šerý, Psavec, mkinka, Frr, Vivien
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zejména prvé tři strofy... užil jsem si jich, Jajjo*

03.06.2021 00:35:49 | šerý

...divní jsou andělé, co maj spáry...asi je láska ďábelská věc...;-)

02.06.2021 15:35:28 | Marten

Nádhera.

02.06.2021 15:30:49 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí