Pilot F1

Pilot F1

Anotace: ...

Jsi můj pilot Formule 1,
kterému vždy držím pěsti
aby dojel, tak jako Lauda,
ale bez újmy na zdraví.

Už jsme se loučili tolikrát,
ale vždy jsi našel cestu
zpátky ke mně a já prosit
tě chci abys byl vždy tu.

Byla bych ráda abys zůstal
a nikdy víc neodjížděl již.
Nejde to a tak říkám: už bal.
Nenávidím, když musíš pryč.

Jediné, co mě těší je,
jediná myšlenka na to,
že se znovu setkáme
a překonáme všechno.

Chci abys cítil mou lásku
na každé cestě, kterou se
vydáš, protože vždy budu
tady jen a pouze pro tebe.
Autor AngelLia31, 04.06.2021
Přečteno 140x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Abych k tobě snáze dojel, snídám misku pšenice špaldy,
vykašli se na Laudu, teď jedu já, tvůj Fittipaldi. ;)

04.06.2021 22:01:36 | Čottomatte

:D slova básníka!

04.06.2021 22:44:00 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí