Omluva

Omluva

Anotace: promiň mi to ....

Miluju tě a nechtěl sem ti ublížit,
svůj výraz ve tváři měl sem snížit.
Opravdu sem tě nechtěl rozbrečet,
potom nad sebou sem chtěl brečet.
Naše láska a něha je velké štěstí,
může prasknout jak jarní klestí.
Autor Proof, 23.03.2005
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí