Nymf

Nymf

Anotace: ... ..

kéž by smutný hermafrodit
přimluvil se u afrodit
abych i já býval šnekem
a slezl k tobě na louku
bohužel
hekám u svých ulit
chycen v koutu pavouků

a v koutě ve strachu
před pavučinou musím klečet
před závojem na tvé tváři od nachu
kde slza lásky vleče

že už patřím jiné
dámě rychlejší

ta co mě ve svém klíně
bůhví proč konejší
Autor J's .., 14.06.2021
Přečteno 122x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, šerý, Iva Husárková, Isla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí