Domov se značkou nově postaveno

Domov se značkou nově postaveno

Anotace: Snad každý zažil, snad každý ví, že pocit lásky se bezmezným může zdát, otázkou pak, kterou si kladu, co toho kterého to může stát.

 

Co na tom, že jsme se znali jen chvíli?

Vždyť právě proto naše láska sílila!

Když pak do nebes volals mé jméno

domov se značkou nově postaveno.

Byl nám zářnou budoucností!

 

Na dotyky bohaté okamžiky,

srdce pulzující v rytmu tónů nás dvou.

Polibky sladší než od bohyně Eurydiky,

láska silnější než zpěvy Lorelei,

které do zkázy tě zvou.

 

Pak ale zčista jasna upravils plány

a všechno změnil si v pouhý prach.

Co bylo platné, že do nebes volals mé jméno,

když ve stavebním deníku života mého poznámka -

„z důvodu mně neznámého stavění navždy zastaveno“.

 

 

 

 

 

Autor Loc06, 15.06.2021
Přečteno 135x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Psavec, Iva Husárková, Protos1182
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy je život hajzl, a někdy louka kvetoucí... . A záměry má zvláštní

15.06.2021 03:25:06 | Protos1182

To je svatá pravda. Někdy by se život rozdal a jindy, jakoby s tím vším štěstím nechtěl mít nic společného. Jsou to ale právě ty těžké chvíle na které vzpomínáme, když je nám dobře. Jaký to paradox! Příjemné úterý:)

15.06.2021 12:00:48 | Loc06

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí