Dej Mi Naději

Dej Mi Naději

Anotace: ... ..

podívej se citem
jaká je mé lásky hra
jak plujeme mořem za bójkami dál je tma

a vezmi si mé nádechy
plavců už teď tonoucích

vezmi si je dál než tmavovlásky za noci
a potom se měj
ahoj
jen měj
a nebuď na ně zlej

kouzlo...

za té noci hrály gramodesky známý děj
my jsme pluli bytem
co je jindy tak prázdnej
v úsvitu ke králi doteky zvou loďky citu
a vzaly nás do dálí tam kde hvězdy na blankytu
blednou ...
a pomalu svítá … dej ...

řekni svým emocím
byla to jen
špatná hra

nebudeme vítat co se první vlnou zdá

a dnes nezdá se mi o mořích už vůbec nic
leda o těch vzdálených
když se dívám na měsíc
ahoj
jen měj
a nebuď na ně zlej

kouzlo a hned řekni štronzo
Autor J's .., 16.06.2021
Přečteno 160x
Tipy 12
Poslední tipující: Jackyl, mkinka, Psavec, šerý, Alice Ptáčková, Vivien, Pettie, Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ne, nemohla to bejt špatná hra, ale blázni 8)né, á propós kdyby, tak bys nedal ani básnění. Věřím, že to byla jenom taková tvá skepse po třetí ranní, seš ještě mladej tak plav.

16.06.2021 12:40:30 | zoufalec

Baf! :)

16.06.2021 18:58:29 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí