KAŽDÝ SÁM

KAŽDÝ SÁM

Sedím pri okne.

S hlavou sklonenou

a kávou čerstvo zaliatou

píšem báseň do oblakov

O nás dvoch.

 

Koľkokrát

sme z toho okna

hľadeli spolu

a robili si navzájom

nejakú tu zlobu?

 

počúvali slová

múdrych pánov slova

a hýbali sa

do rytmu zabudnutých melódii...

 

Už však nie sme my

Sme len ja a ty

Rozdelili sa naše cesty

a teraz musí kráčať každý sám.

Autor Pettie, 17.06.2021
Přečteno 207x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, mkinka, Iva Husárková, Psavec, klokotá
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I takové dny jsou : ((

17.06.2021 19:01:08 | klokotá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí