Miluj mě

Miluj mě

Na kraji víček smáčená,
řasa se kroutí v zármutku.
Co vlastně smutek znamená,
v životě jenom minutku?

Kolik vrásek vztek vytvoří,
když hořkost člověk polyká?
Promarněné chvíle nehovoří,
zbytečná v životě je panika.

Jen pár chvilek je mi dáno,
proč řešit nestabilní myšlenky?
Na city zahraj jako na piáno,
dej ochutnat chuť milenky.

Jak přikrývka přikryj moje tělo,
chci cítit tvojí duše zář.
Milovat v životě by se vždy mělo,
a moje city dobře znáš.
Autor petrzal, 18.06.2021
Přečteno 196x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, šerý, Poetik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí