Případ Paní Blabolákové

Případ Paní Blabolákové

Anotace: ... ..

to byste nevěřili
co je všechno paní
aby získala přízeň nás mužů
v koutech našeho paneláku

nepřizná si pravdivou skutečnost
že je na vše sama
a jak ta předletní masařka zuřivé létá
jakmile se teplota vyšplhá na dvaadvacet a výše
aby svá vajíčka kladla na masné obaly
v doufání že přes ta plastová vlákna
dostanou se ti líhnoucí se tvorečkové
k opuštěnému bifteku či vesele zelenému salámu

ta bzučivá dáma nešetří svými úsměvy
ani u zapáchajícího mléka
které kdosi zapomněl ve výtahu
a nebylo ani v boží moci úklidu tohoto
ostrůvku již oživlého neklidu
k umístění k bezpečnější recyklaci

píše i komentáře na okna
stěžoval si nedávno i pán se slepeckou holí
že v domnění že jde o bzučení zvonku
šel otevřít s radostnou vidinou šustivého obnosu
leč i takový důchodce může být překvapen

ta paní je snad skoro všude doma
účastní se
a sdílí nejedny novinky potravinářského průmyslu
a tak bude nutné vytvořit zcela nové prostředí
níže
a sice sklep
kam snad ta dychtivá křídlatice nepronikne
neboť tam si dávají rande tito napsaní pavouci

bzzz bzzzz

hmm doufali jsme marně
posteskl si horkem unavený sekáč
už aby bylo babí léto
a přijeli šťastní pavoučkové se svým cirkusem
takto bude nezbytné angažovat nejednoho sklípkana
odsouhlasila domovní rada
Autor J's .., 19.06.2021
Přečteno 116x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Isla, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí