Nadějné Závratě I

Nadějné Závratě I

Anotace: ... ..

Sbírka: Nadějné Závratě

bělavý čerte
káča se netočí
v zimních zahradách

když jsou hvězdy nocí
a já se ztrácím před krásou
ty máš zase pocit
že jsem
s jinou

s jinou sedíš roztěkaný
až zahledíš se
do okna
čekáš s pružinami

bude jiskřit?
ochotná?

změní se led v plání
odrazíš tmu s talířem
sněním pod hvězdami
chrastíme si ve víře

ufo je tu stále
i déšť co halen ligotá
ataky tvých dále
jak smirková dobrota

tak já to v dílně rozdělám

do světa nás vezmou
s jinou
když jsou hvězdy nocí
se ztrácím

a před krásou ty
máš zase pocit
že nejsem

že na milování musíš mít horizont
abych byl
a udělal to
hvězdné nebe
v zimních zahradách

kruh se už otevřel
a doteky zla nejsou nic platný

vida
vlček

přece jen roztočil se

pilotuji plecháč
to ještě dám

ale ta káča
ta mi nějak uletěla
Autor J's .., 20.06.2021
Přečteno 231x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A tak ses prosmirkoval srdcem ke své úspěšné smrti nebo to teprve začíná a káča si tě chytí?

21.06.2021 13:53:55 | zoufalec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí