Nadějné Závratě III

Nadějné Závratě III

Anotace: ... ..

Sbírka: Nadějné Závratě

-
hele ty neslyšný mede
už nikdy žádný rande
natož létání na zvukovou mez
kde už číhají lesních běsů dravci
to radši tanec bez padáku po zrcadle
s netopýřími plavci
ano milá věži - jenže to mi taky nejde
při dnešní smůle i ve skafandru sněží
a nektar múz někde zamrz

motýlku bláznivý že holky básnivý nenecháš!
a vůbec . kdo říkal že tam s tebou budu?
si tam leť sám..lišajové jsou zaměřený
zleva ti dýchá na křídla admirál

kam to letíš všecko už vím
já ti poradím..nech tu holku chvíli u kormidla
jak se udělá zle – nebrat
a když ne... tak možný je všechno

ty jinou nepotřebuješ máš hodnější než kostel

taky jsem na ni hodnej kdežto jak si představím tu tvou postel
tak sis polepšil.. dvounohou
někdy na ní čtyřnohou

tý babočko to mi chceš naznačit že modrásek spí ve stoje

a letí se psem?

já nic ať ti to poví sám jak je věrnej s náladou

věrnej zlomenej až vzteklej věži
to víš ten tvůj polštářek by byl lepší
a taky jsem rád že mě nečteš

ostropestřec letí domů
ty už před vchodem do srdce máš ještě
šálu čepici rukavice boty... i zimní bundu
a z deště ti tam čouhají.. to snad né..
zatuhlý šípy minulých krásek
dyť tady ani žádný kedlubničky nejsou.. jasný?


jak ty mi vždycky zvedneš náladu
modrásek nebo bělásek

dobře věži
co menší sněhovej mejdan
to nám ještě projde
víc než ty hromy nad květy bývalých lásek

já tě z toho zelí vysekávat nebudu..

nebuď nevrlá aspoň ke stratosféře nad loukou
taky bys chtěla do... přece do vesmíru
přinesu ti nebe s kousky ledu
to nikde za sny nekoupíš

a to si pak budu užívat sama když usneš
máš na nadějné závratě jenom pár vteřin
a na nouzovým kmitočtu srdce
než touhy dozní
chci vás tady
jináč to celý zaplatíš jasný!?

ok
já tě miluju

já vím ale to druhý ti nevěřím
-
motýli se honili nad bodláčím
nestrašilo mě ve věži
Autor J's .., 22.06.2021
Přečteno 182x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí