Jsi...

Jsi...

Jsi trny na růžích

Poslední nádech

Na dno prázdná láhev

 

Jsi smutek

Slza ve tváři

Loučení

 

Bouřka bez deště

Vztah bez lásky

Beznohý bez berle

 

Oslňující zář

Černá samota

Zášť

Autor Janca.LP, 22.06.2021
Přečteno 218x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí