Před smrtí.

Před smrtí.

Anotace: Autor, po napsání této básně zemřel.

stojím na místě
kde jsem tě políbil
stojím tam a jisto jistě vím
že zase jen sním
každou hvězdu prosím
aby jsi se vrátila
aby jsi zase žila
aby jsi mě políbila
jako tehdá
tak proč se to nedá
nedá se to vrátit
proč jsem musel tě ztratit
proč jsi musela umřít
lásko každou noc
o tobě sním
mám toho moc
v mé hlavě
vzpomínek
v srdci
plamínek
plamínek lásky
pořád hoří
strašně mě to bolí
ale já nechci ho uhasit
chci s ním žít
na pořád
nedá se to snad??
já to vydržím
a když usnu
půjdu za tebou
za svou millovanou
Proč jsi mi utekla
slza za slzou tekla
kolena sama klekla
a já jsem jen klečel
strašně moc brečel
do nebe křičel
jak moc tě miluji
doufám že slova má jsi slyšela
snad jsi mě viděla
jak se trápím
už to nevydržím
umřu
umřu a budu s tebou
chci jít tvou cestou
políbit tě
říct miluji tě
chvíli vydrž hned jsem tam
nevydržím být už sám
Autor Mirusek, 15.03.2007
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

je to jedinečný..

17.03.2007 19:10:00 | Teress1.

Ty roníš perly.
(Ztratit se píše z,ale to nic)

15.03.2007 21:10:00 | Jindra Nazarská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí