Snění

Snění

Polykám lačně ze tvých rtů,
jak na spaní pilulky rád.
Přání od tebe sladkých snů,
jež v noci mě budou podpírat.

Objímám polštář s tvoji vůní,
sladký je samet tmy v pokoji.
Hladina nebe zavírá svou tůni,
nad světem v něžném souboji.

V dálce se ztrácí zpěvy města,
s oknem jímž hvězdy hlídaj nás.
Naděje ve snech zase tleská,
že u nich jde vše tolik snáz.

Jen ještě se přitiskni než přijde,
chvíle kdy v jiném světě tě políbím.
Vše skončí zas až slunce vyjde,
a já kávu tobě nabízím.
Autor petrzal, 24.06.2021
Přečteno 247x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Frr, Iva Husárková, Psavec, Tomcat, praetorian
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ve snění k sobě blíž,
jeden k druhému přituleni
v náruči něžnou skrýš,
než najde vás probuzení...
Krásný den :)

05.07.2021 23:33:28 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí