T e te le ní

T e te le ní

Anotace: Je láska cit nebo chemie?

Ten kdo to ví,
ať mi odpoví,
kam chodí spát motýli
a co budu dělat za chvíli?

Proč mi tváře zrůžoví,
když mě pěkný mužský osloví
a proč se moje srdce tetelí
nad přelétavými motýly?
Autor Anny, 23.03.2005
Přečteno 632x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí