PUMA

PUMA

Je to ako hra

na mačku a myš

Neveríš?

Ver mi,

že sa presvedčíš,

keď vystrčím svoje pazúre.

 

Utekám ti,

chceš ma chytiť

vieš, že si tým

môžeš len ublížiť.

Ale ty sa nevzdávaš.

 

Nemôžeš to siliť,

som strašný cynik

nepoznám zvyk,

nechcem stereotyp

mám z neho strach

tak ako z každého z vás.

 

Sladký flirt omračujúcich krás

Utekaj a prosím,

neobzeraj sa späť

nič dobré ťa tu nečaká

len samá života nástraha.

 

Som dobrý spoločník,

dokým do vzťahu nevstúpi láska

tá básnikmi oslavovaná kráska,

potom sa mením na pumu,

ktorá trhá zvnútra

pomaly a rezko,

odíď kým nie je neskoro.

Autor Pettie, 24.06.2021
Přečteno 146x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Tomcat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S politováním musím konstatovat, že použitá personifikace vaší osoby s horským lvem je neskutečnou pitomostí, neznalostí a hulvátstvím chorého mozku na hranici duševního exhibionismu.

24.06.2021 22:12:44 | Lesan-2

ah, ďakujem.

25.06.2021 00:38:44 | Pettie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí