Ve Breku Roků

Ve Breku Roků

Ve Breku Roků


Uzoufán příšeřím zelením slepotu
Oplodněn ve větru setmělý
Tvořím sny harpyjí v srdečním šepotu
Záhrobí křesané neměly

Polibky přeskočím vidinou oblaků
Zčernale vzpomínkou umírám
V duši vzdor navrátím obrazy opaků
Vřískaje přízrakům umírám

Bez srdce neviny v trosce dny prokleté
Tóny plank věnuji pro viny
Ptám se jich kdy už mě s věrností pošlete
Citové ostřící skloviny

Zůstal jsem tonoucí ve breku roků jé
Slza mé bezmoci polibku děkuje


Autor J's .., 27.06.2021
Přečteno 274x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Citové ostřící skloviny" - to je ta z věcí, u které mě štve, že nenapdla mě:)
ono je tam toho samozřejmě víc (až moc) ale tahle vede...

... lahodí...

28.06.2021 08:14:13 | Sonnador

Hodně silná báseň.

27.06.2021 13:05:11 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí