Ke Slučím Kamenům

Ke Slučím Kamenům

Anotace: ... ..

Sbírka: Hvězdám Nekonečna

pro mé sluky
ztratila se záhy
nepomůžou trávy
ani fialové
ne
skutečně nechci
čokoládu
čaj
kávu a spát s kluky -
se steskem a strachem ...

poslouchám sněhovou promenádu
v tabulce ze skla
co tiše kreslí mráz
-
také vzpomínám

obrazce tály
hledaly šťastná hesla pro tajuplné skály
kde i jezírka zelených snů

kde připíná láska karabinu na nebeské lano
ztracenému muži
s nímž tě již nikdy
nenechá zmizet
a ten život
jenž ti chtěl ukázat ...

bloudění lesním královstvím
ke slučím kamenům

kdyby mezi šumoty prosvítaly bílé kozí hřbety
cítíš tu nedosažitelnou krásu hor
nedosažitelný vesmír
a tvou blízkost

a kdybys přišla ty
zamilovaná v točícím kruhu
ač stopy léta zavál čas
připomínám si zas nenápadné slunce darující duhu

dnes tu nikdo není -
mluvím ke svrchnokřídovým odolným pískovcům

a oni mi rozumí ...
Autor J's .., 04.07.2021
Přečteno 183x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Psavec, Marek, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí