Ďábel

Ďábel

Anotace: první Diss v životě a ještě k tomu i v hudební podobě, zčekni na odkazu.

 

 

 

Viktor – Devil



Hej kámo, vo co jde?
Ty si myslíš, že jsem tě na tom videu neviděl,?
haha
ne
tak to mě  těší

Miluju karetní hry, Poker a černej Petr,
Jedno zlý video, pusa, pak svlíkáš jí svetr,
Vychutnám si Tě ,
jako Samurai, Sunrise a nebo Pepper.

Vypadni z města, ztrať se jak Kevin,
Až začnu řádit, budu jak Devil,
Nejsi jako Harry Potter,
nezachrání Tě hůlkou spasitel Nevil.

Teď mi ten beat zapadá do mý pekelný kresby,
Myslím, že je na čase po letech odčinit resty,
Hádej,  kdo se tu před lety kurvil,
vytáhl jsem špinavý prádlo, teď valíš bulvy…

Pamatuješ 5 minut v Pekle, ohnivá show,
Tvoje špinavý pracky na  mojí Hoe,
Kamery jako důkaz,
a tys byl sjetej pod parou.

Kam se teď podíváš, tam dlužíš prachy,
Vyhrožuješ, ať chodím posranej strachy,
Neskákej mi do řeči nech me domluvit,
Tvůj Charakter nedosahuje ani bod nuly…

https://www.youtube.com/watch?v=qL0jAOSCGDM

Autor Poetik, 06.07.2021
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí