Kluk venkovan

Kluk venkovan

Anotace: ... ..

.

Cest je víc než kapek vod
a já bod co je v čase sám
kde věrný čeká doprovod
když proudy táhnou rán

Vteřinám boj s pocity
obrazů kdo jde k malinám
to nejsem já to nejsi ty

Pršící tamtam

.

Cest je víc než tichých not
Blíž srdci tvoje dostávám
jenže jsi až z města loď
a přístav je hlavolam

Minutám boj s pocity
když hledám okna v hospodách
všechny jsou na tekutý

neznají tvoje ach

.

Cest je víc než párů bot
a střevíc patří princeznám
V tanci tisknu cizí kód
Nejsou ty když ploužívám

Hodinám boj s pocity
orlím zrak v mapách průvodců
Ptám se jich zas kde jsi ty
že já jsem dav bez chodců!

.
Autor J's .., 09.07.2021
Přečteno 282x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, Vivien, Isla, Marten, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky znělé začátky
Cest je vic...
mi báseň tak nějak "dochutily", a líbí.

09.07.2021 21:25:04 | Vivien

...časem možná...je cest víc...ale všechny hloupě vedou do města...líbí se mi to popření času opakováním i cest tím, že se po nich nechodí...;-)

09.07.2021 13:27:27 | Marten

Báseň líbí. Je subjektivní. Opravdová. Emocionální. Prožitá. Skvělá.

09.07.2021 08:34:22 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí