Insomniak

Insomniak

Anotace: ... .. zas 3, ty já a

V mé posteli je slabost hledání
že nechal jsem tě bubnovat
ve světě dešťů sivých

V mé posteli tvé kapky dešťové
připomínají tvůj smích

Stékám pomalu slova ostrova
polštáře ztrácejícího sníh

Stékám do spárů hvězdy dešťové
srdce čte hřích ve vichřicích

V mé posteli tvé slzy notové
mlčky sbírají třpyt v dotecích

V mé posteli leží snad lovec
nedokážu se dotknout knih
a číst na dobrou noc

Stékám pomalu do tmy andělů
a stejně tě vidím ležíš na mně
a chceš ...

Stékám do spáru cikánky něžné
nedokážu říct lež

V mé posteli je slabost hledání pravdy
když slečna miluje naposledy
aby to chtělo neusnout navždy
Autor J's .., 10.07.2021
Přečteno 130x
Tipy 14
Poslední tipující: Bunney, Iva Husárková, Vivien, šerý, Medved23, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi oslovující báseň.

10.07.2021 06:23:32 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí