V poesii v polesí

V poesii v polesí

Anotace: ... ..

lajla … lajlaj
laj laj
lajlaj … lásko kde že jsi

když já chtěl k poesii v polesí
odkrýval jsem zpěvem ztichlé srdce
i ve chvojí rezavé noblesy
opadané jehličí ale žádná nechce

přesto já uspěl u poesie v polesí
nachystal na dvě zimy dříví
aby v chaloupce v nepřízni počasí
spokojeně žili ty já a tekuté slívy

jaká byla milá poesie v polesí?
zda znali jsme i mrazy třeskuté?

lajla … laj laj
laj laj
lajlaj … lásko kde že jsi
slívy dostaly mě brzy na kutě

nelituji že jsem v polesí
že já dřevo vzdal se adresy
ani nevím že tu se mnou jsi

lajla ... laj laj
laj laj
lajlaj
mám holku z polesí

dbá o moje zdraví nahnuté
abych v poesii v polesí
snad i slívy nechal netknuté

laj laj laj...
Autor J's .., 12.07.2021
Přečteno 274x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí