60 měsíců

60 měsíců

Možná jsem o trochu méně
očekával od života dál.
Cítil jsem se zatraceně
a o duši se bál.

60 měsíců však ukázalo,
že srdce moje neumírá.
V lásce totiž bít nepřestalo,
a nevěřím již na upíra.

Ač jenom sladký život není,
s tebou mám chvíle jimž rád podléhám.
Pro tebe vždy budu mít místo na rameni,
kam své anděle ukládám.

Děkuji lásečko za své bytí,
ve stínu nejkrásnějších snů.
A moc prosím o další pití,
z poháru našich společných dnů.
Autor petrzal, 13.07.2021
Přečteno 185x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Květka Š., Pittoresque, šerý, Psavec, Frr, Vivien, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí!

15.07.2021 09:50:51 | Pittoresque

Nádherné vyznání v poslední sloce.

13.07.2021 10:00:48 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí