dívko

dívko

Anotace: napsáno na lístek jedné barmance :)

Kde jsi a ve kterých vratech,

kam tvé kroky míří?

Mám to pořád na talíři,

dívko v kostkovaných šatech.

 

Úsměv, co ti sálá z líček

byl by živou vodou pro mě.

Vidíme se nenáhodně,

dívko v botách bez tkaniček.

 

Bav se třeba o počasí,

o tom, co je všude kolem

nebo zdali jsem tě hoden,

dívko s vlajícími vlasy.

 

Zkusme, co všechno dovedem,

třeba se jen usmát, smát se,

zamilovat se na zahrádce,

dívko s tak krásným pohledem.

Autor el sereno, 16.07.2021
Přečteno 206x
Tipy 8
Poslední tipující: Koala, mkinka, blues, Protos1182, rybka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle muselo zabrat...
Třeba na mě zabral ne tak často užívaný obkročný rým.

12.09.2023 14:14:51 | Koala

Hezké

16.07.2021 14:57:10 | Protos1182

Díky:)

04.08.2021 15:32:28 | el sereno

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí