Ema

Ema

Anotace: ...

Ema, kedy sa mi hodláš vyplaviť z obehu?
Nech robím, čo robím, aj tak mi koluješ v krvi
Utekám pred tebou, schovávam sa ti a všade,
kde som, sa mi zdá, že predsa si tam so mnou

Už ti nechcem rozprávať príbehy pre tvoje
pobavenie, tak ma do toho prosím nenúť
Niektoré veci ti skrátka nechcem dovoliť
Niektoré veci ti skrátka nechcem hovoriť

Pretože niektoré veci by si skrátka nemala vedieť
A preto ich všetky spíšem na papier a odložím do šuplíka vedľa mojej postele, kde si ich aj tak nájdeš a prečítaš,
kým budem bezbranne spať

Ema, milujem ťa, ale ty mi vôbec nerozumieš!
Okrem vlastnej zmätenosti ti nemám čo ponúknuť!
Ema, si krásna, ale sama vieš, že krása je krehká!
A krása ako tá tvoja robí z ľudí ako som ja bláznov!

Ema, nosím si ťa všade so sebou ako voš, ako šperk
Ale aj tak nemôžeš byť moja a to mi príde akurát fér
Ema, občas si hovorím, akú máš ty vôbec cenu
Aspoň, že problémy, ktoré si mi dala, boli zadarmo
Autor filosofia, 17.07.2021
Přečteno 218x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

až na tu uteklou větu je to fascinující, bravo...

17.07.2021 22:03:02 | Sonnador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí