Mohlo To Být Andante Con Moto

Mohlo To Být Andante Con Moto

Anotace: ... ..

pojď se mnou
smutný muzikante
mnou pojď dát se do tance
zvána je láska na andante
budeme život neztrácet

krokem pomalým ne zdlouhavým
zakloním se ti
ať rosí hvězdy nebe
políbíš mi srdce
času dost do zim
hbitý jazyk tmy tě na mráz nezavede

melancholie mě jede
a zas já vedu sloto
samotářku chtěl jsem holku
leč nebyla pro to …

andante con moto

pojď se mnou
dívko radosti snů
mnou pojď rozkvést diviznu
lehneme si v lese
zapomeneš na peřinu
v níž anděl plakal v běsech

srdcem pomalým ne zdlouhavým
posadí se ti
na rosy štěstí nebe
políbím ti nohy
jazýčkem zralých vín
podzim je daleko a tmář city svede

svedla mě svedla raněná venuše
vedla svoje motto
nechtěj holku co má v merku
melancholické foto

mohlo to být hezké ...
nechala tě jít
a tak jsi teď proto

andante con moto
Autor J's .., 22.07.2021
Přečteno 143x
Tipy 10
Poslední tipující: šerý, Vivien, Pamína, mkinka, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí