Neptej se

Neptej se

Anotace: dnes máme všechno, zítra možná nic, dnes voní nám touha, zítra možná víc...

Neptej se lásky, kolik času nám zbývá
ne, ten koloběh světa nezastavíš
v odlesku noci v tobě jsem se vzhlídla
tak neptej se zdali se připozdívá
neptej se, ať tu chvíli nepromarníš

Neptej se slunce, proč brzičko se stmívá
ne, neptej se, čas nikdy nepředhoníš
paprsky noci utkaly nám křídla
proteklé chvíle zpátky nepřivoláš
tak neptej se…..nech lásku mluvit
Autor lampicka, 15.03.2007
Přečteno 634x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

také se neptám, vím, že je zbytečné se ptát

15.03.2007 16:55:00 | mamina

Moc hezké.A vůbec se neptám.A s potěšením jsem ji přečetla.

15.03.2007 16:48:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí