Večerní

Večerní

Anotace: ...jen tak prostě být...

Večerní slýcháme cvrčků serenády,

jak měkce tvář tvoje se mojí dotýká, 

je překrásně svěží, že mám tě tu tady,

já miluju tebe Ti zašeptám do ticha...

 

V objetí spojeni vesmírem dýchá, 

kazdičká vteřina jsoucího bytí,

melodií vybrnkám, ať tebe se dotýká 

a hvězdu co skočila ,ti do dlaní chytím...

 

Něžně si přivoním ,chci si uchovat tu vůni ,

jak duše tvá nádherná duši mé voní

a hvězdná teď obloha se koupe v tvých tůních,

jak kazdičké slůvko tvé v srdci mém lahodně zvoní..

 

Jak plyneme prostorem, tak není tu čas, 

propleteni předivem posvátné chvíle ,

kdy zas poznala duše má, té tvojí hlas

a plně se nalezla v Jeho stvoření díle...

 

 

 

 

Autor chalcedon, 26.07.2021
Přečteno 225x
Tipy 7
Poslední tipující: paradoxy, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji pěkně

27.07.2021 15:35:25 | chalcedon

Čtenář s přestavivostí zde o lásce po tisící... a přesto sněním na dotyk*
Líbí se mi to*

27.07.2021 07:36:00 | šerý

Líbí.

27.07.2021 07:08:55 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí