:

:

Anotace: V sebeobraně spáchám sebevraždu

Jak může tělo ztěžknout, když srdce začne krvácet?
Už nemám sílu na chůzi, tak musím se jen potácet.
Podlamují se mi kolena a potřeba se vyzvracet.
Prosím nemluv na mě, nesnaž se mi vyvracet,
už dlouho tady nechci být, tak proč to dále odvracet.

Pach zrady nevybledne, paroháč už napořád.
Myslel si, možná spíš jen doufal, že to bude jiný.
Dva roky starý nápis vyrytý do stolu, vryl se mi i
očí.
"Tentokrát to bude jiný, říkám postý,
je to pořád stejný, horší."

Zatímco ostatní si užívaj, já zakládám si muzeum.
Jediný na co je spoleh a na co já mám kurva um.

Soukromé muzeum nožů a dýk v zádech.
Neboj se, pevné základy, vše na mých bedrech.
Autor NPPPP, 28.07.2021
Přečteno 130x
Tipy 1
Poslední tipující: Marry31
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať je líp. Nic nepáchej.

28.07.2021 07:28:24 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí