Odpustit? NIKDY!!!

Odpustit? NIKDY!!!

Anotace: Jen taková blbost o holkách co berou jiným chlapy.

Mám snad zapomenout, nač?
Za všechen ten pláč?!

Za to, že jsi nevěra.
Cože? Že jsi to tak nechtěla?

Kdo si myslíš, že ti věří?
Já ne a tak letíš z dvěří.

Kolem něj jsi kroužila.
smála se a toužila.

Prozřela jsem,
Spatřila jsem,
Spadla na zem.
Jsem prý blázen.

Lež prý jen malá je nevěra.
Řeknu ti však něco,
to se nedělá.

Jen si ho nech proutníka,
doufám že tě jednou popíchá.

Zametl s tebou?
Mám to vzdát?
Vždyť nezačla ses ani kát.

Hledáš odpustění?
Je mi cizí.
Tyhle holky,
nejsou ryzí.

Objeví se,
vše se změní,
stará láska,
končí v smetí.

A co zbyde Tobě?
Jen kupa snění.
Myslíš, že se něco změní?
Zapomeň.
Nikdy ti neodpustím!!!
Autor sad_girl, 15.03.2007
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Odpouštím, ale jen lidem, kteří si to zaslouží a kteří o to stojí...

16.03.2007 15:07:00 | sad_girl

Mě se nelíbí,že neodpouštíš.

15.03.2007 20:59:00 | Jindra Nazarská

nádhera..moc se povedla...

15.03.2007 18:56:00 | Mispul

krásná...to už ale víš:)
připadám si hrozně a ty víš,proč..že?jsem totiž hrozná,ale já nechci...ale jinak nemůžu...mám ho ráda:(

15.03.2007 18:49:00 | lonely.princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí