Jitření

Jitření

Ranní mlhou voní kvítí,
opar v rose zmáčený.
Probouzíš se pro přežití,
sny již jsou dost vzdálený.

Slunce ještě vidět není,
znamení noci již odešla.
Nejistota bez vzrušení,
co nový den nachystá?

Hlavu tvojí na rameni,
když zvuky dne teprve klíčí.
Unaveně mez myšlení,
směr k nebeské výši.

Leť v polibku k obzoru,
vzájemností opilí sílu máme.
Srdce s funkcí motoru,
klacky v cestě hravě láme.
Autor petrzal, 10.08.2021
Přečteno 188x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Isla, šerý, Květka Š., paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky řečeno. Krásně popsáno. Ta síla ve slovech.

10.08.2021 10:30:15 | mkinka

Děkuji ti moc

11.08.2021 07:57:56 | petrzal

Rádo se stalo.

11.08.2021 08:06:45 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí